Други услуги

Преместване и опаковане на рояли, пиана в София

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Преместване на всички видове пиана и рояли в София. Предлагаме специализиран транспорт и пренасяне с дългогодишен опит. 
Преместването на пиано или роял е тежка дейност, която изисква внимание и прецизност. Ние сме способни да се справим с пренасяне на всякакви видове пиана и рояли, имаме нужната подготовка, техника и оборудване.
Можем да Ви уверим, че избирайки нашите услуги Вие сте в сигурни и надеждни ръце и ще бъдете обслужени напълно професионално. 

След като се свържете с нас по телефона, ще поискаме информация за пренасяне на Вашето пиано или роял, а именно от кой етаж се сваля, има ли товарен асансьор, на какво разстояние се превозва и на кой етаж се качва и на базата на тези сведения ще можем да Ви предложим оферта за пренасяне и транспорт.

Предлагаме огледи на място, ако се налага.
Поради едрите габарити на пианото, за да се натовари в асансьор той трябва да е товарен. В редки случаи може да се ползва и пътнически асансьор като пианото се изправя на специална количка.
Услугите за пренасяне включват – опаковане, пренасяне и превоз, сваляне, качване. По желание на клиента извършваме акордиране, което се заплаща отделно от пренасянето като цената зависи от състоянието на пианото/рояла.
Благодарение на дългогодишният ни опит и професионализъм, се надяваме да спечелим Вашето доверие и сме убедени, че няма да Ви разочароваме.
Основната идея при нас е коректното отношение и професионално свършената работа, което да доведе до създаването на нови, постоянни и най вече доволни клиенти.

Цени

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ПИАНО + ТРАНСПОРТ
120 – 150 лв.
ПРЕМЕСТВАНЕ НА РОЯЛ + ТРАНСПОРТ
180 – 250 лв.

За преместване на пиано или роял, цената се определя в зависимост от броя на етажите (без асансьор) и транспорт за София или страната. Също така от голямо значение е модела на рояла за сформирането на цена.
В цената не е включено акордиране и опаковане.
Предлагаме продажба на нови пиана и рояли, за повече информация на посочените телефони.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *