Други услуги

Преместване и опаковане на рояли, пиана в София

Преместване на всички видове пиана и рояли в София. Предлагаме специализиран транспорт и пренасяне с дългогодишен опит. 
Преместването на пиано или роял е тежка дейност, която изисква внимание и прецизност. Ние сме способни да се справим с пренасяне на всякакви видове пиана и рояли, имаме нужната подготовка, техника и оборудване.
Можем да Ви уверим, че избирайки нашите услуги Вие сте в сигурни и надеждни ръце и ще бъдете обслужени напълно професионално. 

След като се свържете с нас по телефона, ще поискаме информация за пренасяне на Вашето пиано или роял, а именно от кой етаж се сваля, има ли товарен асансьор, на какво разстояние се превозва и на кой етаж се качва и на базата на тези сведения ще можем да Ви предложим оферта за пренасяне и транспорт.

Предлагаме огледи на място, ако се налага.
Поради едрите габарити на пианото, за да се натовари в асансьор той трябва да е товарен. В редки случаи може да се ползва и пътнически асансьор като пианото се изправя на специална количка.
Услугите за пренасяне включват – опаковане, пренасяне и превоз, сваляне, качване. По желание на клиента извършваме акордиране, което се заплаща отделно от пренасянето като цената зависи от състоянието на пианото/рояла.
Благодарение на дългогодишният ни опит и професионализъм, се надяваме да спечелим Вашето доверие и сме убедени, че няма да Ви разочароваме.
Основната идея при нас е коректното отношение и професионално свършената работа, което да доведе до създаването на нови, постоянни и най вече доволни клиенти.

Цени

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ПИАНО + ТРАНСПОРТ
120 – 150 лв.
ПРЕМЕСТВАНЕ НА РОЯЛ + ТРАНСПОРТ
180 – 250 лв.

За преместване на пиано или роял, цената се определя в зависимост от броя на етажите (без асансьор) и транспорт за София или страната. Също така от голямо значение е модела на рояла за сформирането на цена.
В цената не е включено акордиране и опаковане.
Предлагаме продажба на нови пиана и рояли, за повече информация на посочените телефони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *