Други услуги

Преместване на офиси, багаж, мебели в София

Офис преместване на изгодни цени, де/монтаж, опаковане и пренасяне на багаж с товарен превоз в София или страната.

Хамали Груп разполагат с голям екип от способни и отговорни хамали и товарни превози с различен тонаж и обем за преместване и транспорт в София и страната. Благодарение на експресното и адекватно обслужване се надяваме максимално да Ви бъдем полезни в сферата на хамалските услуги, пренасяне на дома и офиса, товарене, разтоварване и превозване на всякакви стоки, багаж и вещи от/до всяка точка в София или страната. 

Надяваме се да отговорим на Вашите изисквания и направим преместването лесно и спокойно. Основната идея при нас е коректното отношение и качествено свършената работа в срок, което да доведе до създаването на нови и най-вече доволни клиенти.

Хамали Груп няма да Ви разочароват, Ние сме надежден партньор за Вашите решения, щастливи сме да предоставим широка гама от хамалски и транспортни услуги и се надяваме да опитате от изключителните ползи на нашето партньорство!

Преместване на Офис оборудване и Жилища.
Преместването на офис оборудване или жилище е отговорна дейност с която не всеки би се справил сам. Когато дойде време да смените старото жилище с ново идват трудностите с подготовката и по точно от къде да се набавят кашони, кой ще опакова вещите, де/монтира и премества мебелите, както и намирането на подходящ транспорт.
Ние разполагаме с всички необходими средства за едно професионално преместване – опаковъчни материали, товарни превози с различен обем и тонаж и опитни хамали, които са обучени да се справят с всякакви офис и жилищни премествания независимо от количеството на мебелите, липса на асансьор в сградата, тесни или вити стълби или от трудно достъпни места особено в централната част на София.
Нашите товарни превози са предназначени за всякакъв вид малки и големи премествания. Работим в идеален център. Извършваме транспортни услуги и преместване на къси и дълги разстояния.

Товарни Транспортни услуги в София и страната.
Предлагаме товарни транспортни услуги с падащ борд до 5 т. в София и страната. Превозване на мебели и багаж от жилища и офиси, машини, палета, всякакви други стоки и товари. Коректно отношение, професионално обслужване, доставка навреме и всичко това на добри цени.

Съхранение на вещи.  
Това е една от предлаганите ни услуги наред с опаковане, преместване и превозване на различни товари, стоки или багаж. Складовото ни помещение е достатъчно голямо за да съхраним вашите мебели на сухо и защитено от влага място. Обикновено услугата се таксува на кв.м. чиято цена варира според времето на складиране. В зависимост от количеството стока цената за наем на месец варира от 6 – 10 лв./кв. Достъпът за наем на вещите е отворен без предварителна заявка и при спешност можем веднага да ги складираме.

Продажба на кашони за преместване.
Разполагаме с асортимент от различни по големина и размери кашони. При нужда от кашони за опаковане на вещи, личен багаж ние можем да доставим неограничено количество по ваш избор дни преди подготовката за пренасяне. Достатъчно е да позвъните и направите поръчка за кашони и опаковъчни материали на нашите телефони или пишете в кой ден и час да бъдат доставени. Ние ще се погрижим за сигурността на личните ви вещи като доставим в срок нужния асортимент опаковки. Нашите кашони са качествени което ги прави надеждни при преместване на офис оборудване или жилища.

Цени за преместване.
За да предложим оферта за преместване на дома и офиса е нужен оглед. След предварителна уговорка в удобно за Вас време, наш представител ще Ви посети, за да се запознае отблизо с детайлите на преместване, да определи количеството на работа, големината на камиона и броя на работниците, ще са необходими ли де/монтажни услуги и опаковане. Конкретно ще отговорим на всякакви Ваши въпроси и дадем ценни съвети, които биха Ви помогнали за предстоящото преместване. Свържете се с нас да направите заявка за безплатен оглед на Вашия дом или офис.

Всичко от което се нуждаете:
І професионално обслужване І точност и коректност І достъпни цени І

Само тук и Сега позвънете на Hamali Group!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *