Други услуги

Преместване на офиси, багаж, мебели в София

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Офис преместване на изгодни цени, де/монтаж, опаковане и пренасяне на багаж с товарен превоз в София или страната.

Хамали Груп разполагат с голям екип от способни и отговорни хамали и товарни превози с различен тонаж и обем за преместване и транспорт в София и страната. Благодарение на експресното и адекватно обслужване се надяваме максимално да Ви бъдем полезни в сферата на хамалските услуги, пренасяне на дома и офиса, товарене, разтоварване и превозване на всякакви стоки, багаж и вещи от/до всяка точка в София или страната. 

Надяваме се да отговорим на Вашите изисквания и направим преместването лесно и спокойно. Основната идея при нас е коректното отношение и качествено свършената работа в срок, което да доведе до създаването на нови и най-вече доволни клиенти.

Хамали Груп няма да Ви разочароват, Ние сме надежден партньор за Вашите решения, щастливи сме да предоставим широка гама от хамалски и транспортни услуги и се надяваме да опитате от изключителните ползи на нашето партньорство!

Преместване на Офис оборудване и Жилища.
Преместването на офис оборудване или жилище е отговорна дейност с която не всеки би се справил сам. Когато дойде време да смените старото жилище с ново идват трудностите с подготовката и по точно от къде да се набавят кашони, кой ще опакова вещите, де/монтира и премества мебелите, както и намирането на подходящ транспорт.
Ние разполагаме с всички необходими средства за едно професионално преместване – опаковъчни материали, товарни превози с различен обем и тонаж и опитни хамали, които са обучени да се справят с всякакви офис и жилищни премествания независимо от количеството на мебелите, липса на асансьор в сградата, тесни или вити стълби или от трудно достъпни места особено в централната част на София.
Нашите товарни превози са предназначени за всякакъв вид малки и големи премествания. Работим в идеален център. Извършваме транспортни услуги и преместване на къси и дълги разстояния.

Товарни Транспортни услуги в София и страната.
Предлагаме товарни транспортни услуги с падащ борд до 5 т. в София и страната. Превозване на мебели и багаж от жилища и офиси, машини, палета, всякакви други стоки и товари. Коректно отношение, професионално обслужване, доставка навреме и всичко това на добри цени.

Съхранение на вещи.  
Това е една от предлаганите ни услуги наред с опаковане, преместване и превозване на различни товари, стоки или багаж. Складовото ни помещение е достатъчно голямо за да съхраним вашите мебели на сухо и защитено от влага място. Обикновено услугата се таксува на кв.м. чиято цена варира според времето на складиране. В зависимост от количеството стока цената за наем на месец варира от 6 – 10 лв./кв. Достъпът за наем на вещите е отворен без предварителна заявка и при спешност можем веднага да ги складираме.

Продажба на кашони за преместване.
Разполагаме с асортимент от различни по големина и размери кашони. При нужда от кашони за опаковане на вещи, личен багаж ние можем да доставим неограничено количество по ваш избор дни преди подготовката за пренасяне. Достатъчно е да позвъните и направите поръчка за кашони и опаковъчни материали на нашите телефони или пишете в кой ден и час да бъдат доставени. Ние ще се погрижим за сигурността на личните ви вещи като доставим в срок нужния асортимент опаковки. Нашите кашони са качествени което ги прави надеждни при преместване на офис оборудване или жилища.

Цени за преместване.
За да предложим оферта за преместване на дома и офиса е нужен оглед. След предварителна уговорка в удобно за Вас време, наш представител ще Ви посети, за да се запознае отблизо с детайлите на преместване, да определи количеството на работа, големината на камиона и броя на работниците, ще са необходими ли де/монтажни услуги и опаковане. Конкретно ще отговорим на всякакви Ваши въпроси и дадем ценни съвети, които биха Ви помогнали за предстоящото преместване. Свържете се с нас да направите заявка за безплатен оглед на Вашия дом или офис.

Всичко от което се нуждаете:
І професионално обслужване І точност и коректност І достъпни цени І

Само тук и Сега позвънете на Hamali Group!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *