Други услуги

Продажба на кашони и опаковки

Доставка на кашони и опаковъчни материали до дома и офиса

Ние от Хамали Груп можем да опаковаме с кашони и опаковъчни материали всяка вещ или мебел преди да я преместим. Така офис оборудването или жилищното обзавеждане ще останат здрави и стигнат невредими там където сте планували. 

Какви кашони за опаковане на вещи, личен багаж да използваме при пренасяне на жилище или офис? 

  КАШОНИ 3 пл. 42/32/32 1,30 лв./бр.
КАШОНИ 3 пл. 60/40/40 1,95 лв./бр.
КАШОНИ 3 пл. 70/40/50 2,40 лв./бр.
КАШОНИ 5 пл. 60/40/40 2,50 лв./бр.
СТРЕЧ ФОЛИО 2кг 15,00 лв./бр.
БАБЪЛ ФОЛИО 20м2 25,00 лв./бр.
ТИКСО 50мм 2,00 лв./бр.


Предлагаме различен асортимент кашони и опаковъчни материали с доставка до дома или офиса. Цените на кашоните варират различно според размера и дебелината.
Разполагаме с 3 пластови и 5 пластови, подходящи за опаковане на строго подбрани предмети според чупливостта и тяхната големина.
За да се опаковат правилно вашите мебели или личен багаж е необходимо да се снабдите с нужните материали като опаковъчна хартия, бъбъл или стреч фолио. Опаковайте максимално добре чупливите вещи, като ги уплътните в кашона така, че при пренасяне да не се удрят една в друга. 
В никакъв случай не претоварвайте кашоните. 

Кашоните ни са с добро качество и подходящи за преместване на всякакви вещи и предмети. Разполагаме и със здрави найлонови и сезалови чували.

Ако сте избрали комплексна услуга опаковане, преместване и транспорт, доставката на опаковъчните материали е безплатна.

Ние имаме развита система на обслужване за всеки един заявен де/монтаж, опаковане или преместване, като ви предоставяме професионални хамали, които ще се заемат безпроблемно с товаро-разтоварните услуги, както и осигуряването на подходящ транспорт, с който ще се насочим към подаденият от вас адрес в София или страната.
Разполагаме с обслужващ персонал за опаковане и при направен оглед от нас можем да ви изготвим подобаваща оферта според нуждите ви. 

Притежаваме собствен транспорт както за преместване така и за доставяне на нужния опаковъчен материал.

Ние имаме възможност да доставим неограничено количество кашони до вашия дом, достатъчно е да позвъните и направите заявка по телефона, като уточните размер кашони, количество и деня на доставката.

Извършваме бърза доставка и при нужда качване на стоката в дома или офиса.

Относно актуалните цени на кашони и опаковки, както и за подробна информация на други опаковъчни материали се свържете с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *