Други услуги

Продажба на кашони и опаковки

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Доставка на кашони и опаковъчни материали до дома и офиса

Ние от Хамали Груп можем да опаковаме с кашони и опаковъчни материали всяка вещ или мебел преди да я преместим. Така офис оборудването или жилищното обзавеждане ще останат здрави и стигнат невредими там където сте планували. 

Какви кашони за опаковане на вещи, личен багаж да използваме при пренасяне на жилище или офис? 

Кашоните биват различни на размери и дебелина като 3 пластови и 5 пластови, подходящи за опаковане на строго подбрани предмети според големината и чупливостта им.

За да се опаковат правилно е необходимо да се снабдите с опаковъчна хартия, бъбъл и стреч фолио, за да можете да опаковате максимално добре самата вещ, като уплътните така, че при пренасяне да не се удрят една в друга. Предлагаме различен асортимент кашони, опаковъчни материали с доставка до дома или офиса. Цените варират различно според размера на кашона, дебелината и от количеството им.

Разполагаме с обслужващ персонал за опаковане и при направен оглед от нас можем да ви изготвим подобаваща оферта според нуждите ви.

Ако сте избрали комплексна услуга то доставката на опаковъчните материали е безплатна. 

Ние имаме развита система за обслужване на всеки един заявен демонтаж и преместване, като ви предоставяме хамали, които ще се заемат с товаро-разтоварните услуги за вашите багажи и може би най-важният елемент осигуряването на подходящ транспорт, с който ще се насочим към подаденият от вас адрес в страната.

Ние имаме възможност да доставим неограничено количество кашони до вашия дом, достатъчно е да позвъните и направите заявка по телефона, като уточните размер кашони, количество и деня на доставката.

Кашоните ни са с добро качество и подходящи за преместване на всякакви вещи и предмети. Разполагаме със здрави найлонови чували, стреч и бъбъл фолио /мехурчетата/. 

Бърза доставка и при нужда качване на стоката в дома.

Притежаваме собствен транспорт както за преместване така и за доставяне на нужния опаковъчен материал. Относно актуалните цени на кашони и опаковки, както и на други опаковъчни материали се свържете с нас.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *