Други услуги

Преместване, акордиране на пиано или роял

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Добре дошли при Професионалистите!

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕНАСЯНЕ НА ПИАНА И РОЯЛИ ТРАНСПОРТ

Щом сте тук, значи сте попаднали на правилното място. Професионално пренасяне на пиана и рояли от екип с дългогодишен опит и практика. Основно се занимаваме с пренасяне, опаковане, акордиране, продажба на пиана и рояли. Спечелили сме доверието на много институции и частни клиенти.
Доверете се на опита и професионализма, ние няма да Ви разочароваме!
Научете за нашите цени сега!
Доказали сме се като водещи в бранша не само в качество, но и в цени на услугите.

Позвънете и се уверете!

ПРЕНАСЯНЕ НА ПИАНО

Ние сме екип който се занимава основно с пренасяне на пиана и рояли. Благодарение на дългогодишната ни практика и опит накарахме много клиенти да се доверят и възползват от нашите професионални умения и услуги и сме горди, че можем да ги предоставим не само с високо качество но и на достъпни цени.
Тази дейност е специфична, преместването е трудно и искрено препоръчваме, ако сте решили да транспортирате Вашето пиано да се обърнете към опитна фирма. Често научаваме от клиенти, които в стремежа си да пренесат по-евтино своето пиано, взимат нещата в “свои” ръце. Така се стигат до фатални инциденти не само на клетият инструмент но и на самите “носачи”.

Процес на изпълнение:

Разполагаме със собствен транспорт оборудван с падащ борд, колани и количка за пиана и рояли. Това оборудване е необходимо и важно, за да се осъществи едно професионално и надеждно преместване. Първият етап на изпълнение е опаковане на пианото. Така ще бъде максимално защитено и добре запазено. Следва сваляне по стълбите или в товарен асансьор, натоварване и укрепване в транспортното средство. Превозване, качване и поставяне на пианото в новото жилище. Разопаковане и изхвърляне на опаковките.

Доверете се на дългогодишният ни опит, ние няма да Ви разочароваме.
Възползвайте се от нашите професионални услуги и ниски цени сега!

ПРЕНАСЯНЕ НА РОЯЛ

Нашият екип извършва професионално опаковане, пренасяне и транспортиране на всякакви видове рояли. Пренасянето се извършва по същият начин както при пианото с единствената разлика, че се налага демонтаж на някои основни и съставни части на рояла, за да може по лесно да се транспортира и пренася от едно място на друго.

Екипът ни е оборудван с подходящи инструменти за пренасяне на всякакви видове рояли.

Възползвайте се от нашите професионални услуги и ниски цени сега!

Цени

Пренасяне на пиано
140 лв.
Пренасяне на роял
220 лв.

В цената е включен транспорт. Позвънете за конкретна цена за преместване на Вашето пиано или роял!

Галерия

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *