Други услуги

Преместване, акордиране на пиано или роял

Добре дошли при Професионалистите!

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕНАСЯНЕ НА ПИАНА И РОЯЛИ ТРАНСПОРТ

Щом сте тук, значи сте попаднали на правилното място. Професионално пренасяне на пиана и рояли от екип с дългогодишен опит и практика. Основно се занимаваме с пренасяне, опаковане, акордиране, продажба на пиана и рояли. Спечелили сме доверието на много институции и частни клиенти.
Доверете се на опита и професионализма, ние няма да Ви разочароваме!
Научете за нашите цени сега!
Доказали сме се като водещи в бранша не само в качество, но и в цени на услугите.

Позвънете и се уверете!

ПРЕНАСЯНЕ НА ПИАНО

Ние сме екип който се занимава основно с пренасяне на пиана и рояли. Благодарение на дългогодишната ни практика и опит накарахме много клиенти да се доверят и възползват от нашите професионални умения и услуги и сме горди, че можем да ги предоставим не само с високо качество но и на достъпни цени.
Тази дейност е специфична, преместването е трудно и искрено препоръчваме, ако сте решили да транспортирате Вашето пиано да се обърнете към опитна фирма. Често научаваме от клиенти, които в стремежа си да пренесат по-евтино своето пиано, взимат нещата в “свои” ръце. Така се стигат до фатални инциденти не само на клетият инструмент но и на самите “носачи”.

Процес на изпълнение:

Разполагаме със собствен транспорт оборудван с падащ борд, колани и количка за пиана и рояли. Това оборудване е необходимо и важно, за да се осъществи едно професионално и надеждно преместване. Първият етап на изпълнение е опаковане на пианото. Така ще бъде максимално защитено и добре запазено. Следва сваляне по стълбите или в товарен асансьор, натоварване и укрепване в транспортното средство. Превозване, качване и поставяне на пианото в новото жилище. Разопаковане и изхвърляне на опаковките.

Доверете се на дългогодишният ни опит, ние няма да Ви разочароваме.
Възползвайте се от нашите професионални услуги и ниски цени сега!

ПРЕНАСЯНЕ НА РОЯЛ

Нашият екип извършва професионално опаковане, пренасяне и транспортиране на всякакви видове рояли. Пренасянето се извършва по същият начин както при пианото с единствената разлика, че се налага демонтаж на някои основни и съставни части на рояла, за да може по лесно да се транспортира и пренася от едно място на друго.

Екипът ни е оборудван с подходящи инструменти за пренасяне на всякакви видове рояли.

Възползвайте се от нашите професионални услуги и ниски цени сега!

Цени

Пренасяне на пиано
140 лв.
Пренасяне на роял
220 лв.

В цената е включен транспорт. Позвънете за конкретна цена за преместване на Вашето пиано или роял!

Галерия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *