Други услуги

Чистене на тавани и почистване на мазета в София

Почистване на тавани, дворове, мазета и извозване на стари мебели, строителни отпадъци от жилища и офиси в София.

Други услуги които можем да Ви предложим са почистване и извозване на строителни и битови отпадъци от различни обекти. Нашите услуги са съчетани освен с извозване на отпадъци, така и с къртачни услуги, дейност която е съвкупност от кърти чисти извозва. При нужда можете да се възползвате от къртачи и къртене на плочки, теракот, мозайка, стени и др.
Когато искате да разчистите мазето или таванското си помещение ние сме насреща, за да помогнем с техника и работна ръка. Няма обект който да не можем да се справим. Дали ще почистим общите мазета 4, 7 или 15 на брой или таванско помещение без асансьор, нашата група ще се справи блестящо и подобаващо.
Както вече знаете на пазара съществуват безброй фирми за извозване на стари мебели, строителни боклуци, така и ние от Хамали Груп ще предложим адекватни услуги, експресно обслужване и естествено, ако имате притеснения колко ще струва, ние ще направим оглед, за да Ви дадем цена според обема на работа и съобразим с Вашия финансов бюджет.
Цените сe определят според количеството струпани отпадъци, основно от това се влияе ценоразписа, но има и други фактори като етажи, вида на отпадъците, количество или обем.

Ето и дейностите ни за почистване:
* Разчистване на тавански помещения с или без асансьор.
* Почистване на строителни отпадъци от апартаменти или офис помещения.
* Чистене на мазета, общи части и коридори.
* Изнасяне на битови отпадъци от апартаменти, изхвърляне на мебели.
* Почистване на двор, рязане на храсти, извозване на строителни и битови отпадъци.
* Чисти складови бази, гаражи, халета.

ЦЕНИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

ТОВАРАЧИ ЦЕНА Според количеството

САМОСВАЛ 5 Т. ЦЕНА 80-100 лв.

САМОСВАЛ до 2,5т ЦЕНА 70 лв.

КОНТЕЙНЕР 4 куб. ЦЕНА 100 лв.

ПРЕВОЗ 16 КУБ. 2,5 т. ЦЕНА 70 лв.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

За да определим цена за извозване на строителни и битови отпадъци трябва да знаем тяхното количество. Също така важно значение има от кой етаж се сваля боклука, ще се ползва ли асансьор. За Ваше улеснение предлагаме безплатен оглед на обекта, за да уточним крайната цена. Когато отпадъците не са много, може да дадем оферта по телефона.

При големи количества боклук правим отстъпка от цената!
Цената на услугата събиране, сваляне и товарене (хамалска услуга) се определя според количеството на отпадъците, от кой етаж се свалят, с или без асансьор.
Работим в идеален център!

Нуждаете се от качествено, бързо почистване и извозване на Вашите отпадъци? Решавате този проблем със съдействието на Хамали Груп.
Професионално и на достъпни цени!

Хамали Груп разполага с професионален екип и техника за изнасяне, натоварване, почистване и извозване на Вашите ненужни отпадъци.

След като се натоварят на транспорт отпадъците се извозват на депо сметище. Независимо от това дали обекта се намира в централната част на София или в краен квартал, разполагаме с всякакви транспортни средства, които са съобразени с местоположението на даден адрес и количеството на отпадъците.

ЧИСТЕНЕ НА МАЗЕТА, ДВОРОВЕ И ТАВАНИ 

Хамали Груп предлага идеално почистване на мазета и техните коридори, тавански помещения, дворни места, домове и офиси, складове, гаражи от дървен материал, мебели, метални, строителни отпадъци, буркани, хартия, кашони и много други непотребни вещи и боклуци.

Почистването включва:

– Изнасяне на отпадъците, натоварване на транспорт, извозване на сметище
– Почистване на помещенията

Хамали Груп извършва безплатни огледи на обектите в удобно за Вас време.
Хамали Груп работи на изключително приемливи цени.
Хамали Груп работи без почивен ден.

Основната идея при нас е коректното отношение и качествено свършена работа в срок, което да доведе до създаването на нови, постоянни и най вече доволни клиенти.

ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ !

Качествено и експресно обслужване.
Точност и коректност.
Достъпни цени.

 

НАРУШЕНИЯ ПРИ ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Строителните отпадъци се извозват задължително до специализирани разтоварища. Изхвърлянето на строителни отпадъци извън пределите на тези разтоварища сериозно уврежда околната среда и е нарушение, което се санкционира с глоби от 500 до 5000 лв.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнерите за битови отпадъци, които се намират пред всеки жилищен блок е също сериозно нарушение и поврежда специализираната техника за събиране на битови отпадъци.

 

ГАЛЕРИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *