Други услуги

Преместване на сейфове и каси с транспорт в София

Хамали Груп предлагат специализиран транспорт и професионално преместване на метални и огнеупорни каси, сейфове. Притежаваме опита благодарение на дългогодишната ни практика с пренасянето на офис инвентар и офис оборудване на фирми. 
В зависимост от теглото на касата се определя и броя на носачите. Желателно е да се направи оглед от наш служител, който да се запознае с характеристиката на преместване – (размера и теглото на касата, има ли действащ асансьор, тесни или вити стълби, разстояние на транспортиране), за да се определи точна цена на услугата.
Разполагаме с всякакви помощни средства и инвентар за да можем лесно и безпроблемно да се справим с тежкия товар.
С техниката и качествата които имаме, можем да се справим с пренасянето на всякакъв вид и тегло огнеупорна или метална каса. На същия принцип се преместват и други тежки предмети като медицинска апаратура, стоматологичен стол, машини, апарати, копирна техника.
Основната идея при нас е коректното отношение и професионално свършената работа, което да доведе до нови и постоянни и най-вече доволни клиенти.

Цени

ПРЕНАСЯНЕ НА МЕТАЛНИ И ОГНЕУПОРНИ КАСИ – СЕЙФОВЕ
според теглото и специфичността на пренасяне – оферта на място.

Цени за преместване на метални и огнеупорни каси/сейфове се определят в зависимост от килограми и брой етажи (без асансьор) и транспорт за София или страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *