Други услуги

Преместване на сейфове и каси с транспорт в София

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Хамали Груп предлагат специализиран транспорт и професионално преместване на метални и огнеупорни каси, сейфове. Притежаваме опита благодарение на дългогодишната ни практика с пренасянето на офис инвентар и офис оборудване на фирми. 
В зависимост от теглото на касата се определя и броя на носачите. Желателно е да се направи оглед от наш служител, който да се запознае с характеристиката на преместване – (размера и теглото на касата, има ли действащ асансьор, тесни или вити стълби, разстояние на транспортиране), за да се определи точна цена на услугата.
Разполагаме с всякакви помощни средства и инвентар за да можем лесно и безпроблемно да се справим с тежкия товар.
С техниката и качествата които имаме, можем да се справим с пренасянето на всякакъв вид и тегло огнеупорна или метална каса. На същия принцип се преместват и други тежки предмети като медицинска апаратура, стоматологичен стол, машини, апарати, копирна техника.
Основната идея при нас е коректното отношение и професионално свършената работа, което да доведе до нови и постоянни и най-вече доволни клиенти.

Цени

ПРЕНАСЯНЕ НА МЕТАЛНИ И ОГНЕУПОРНИ КАСИ – СЕЙФОВЕ
според теглото и специфичността на пренасяне – оферта на място.

Цени за преместване на метални и огнеупорни каси/сейфове се определят в зависимост от килограми и брой етажи (без асансьор) и транспорт за София или страната.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *